Ochrana osobních údajů

Informace o našich členech jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od členů SP užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu členů SP nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Ochrana osobních údajů zástupců našich členů, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem o ochraně osobních údajů.
Zástupce souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů:

  • jméno a příjmení
  • adresa elektronické pošty
  • telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Zástupce souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností ze smlouvy o členství a pro účely vedení členství.

Zpracováním osobních údajů zástupce člena SP může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu zásttupce předávány třetím osobám.
Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Dozor nad oblastí ochrany osobních údajů vykonává Úřad na ochranu osobních údajů ČR.

 

Kalendář

23/5/2019–24/5/2019
FUNERMONSTRA 2019
24/5/2019–25/5/2019
PIETA Dresden
7/6/2019–9/6/2019
NFE - Funeral EXPO 2019
14/6/2019–16/6/2019
NECROEXPO 2019
21/11/2019–23/11/2019
Salon Funeraire Paris 2019

Zobrazit celý kalendář

Kontakty

KONTAKTNÍ ADRESA:

Sdružení pohřebnictví v ČR
Prokopa Velikého 29
703 00 Ostrava - Vítkovice

www.pohrebnictvi.cz

tel: 605 270 642

e-mail: info@pohrebnictvi.cz
info.pohrebnictvi@gmail.com

IČO: 13643037
DIČ: NEPLÁTCI

Facebook - to se mi líbí

^